Fat Killer – 120 caps

34,95

Voor iedereen die een calorie-beperkend dieet volgt en aan haar droomfysiek werkt is er Fat Killer. Fat Killer beschikt over een krachtige samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhouding.

+
item wordt verzonden in 1-2 werkdagen

De beste ingrediënten zitten verwerkt in de Fat Killer zoals; kaempferol, cafeïne en L-carnitine. Zeker weten dat je hiermee de meest optimale verhoudingen aan werkzame stoffen binnenkrijgt.

Gebruik en dosering van de Fat Killer

Neem de eerste keren dat je de caps gebruikt 1 capsule bij een maaltijd. Wanneer dit goed bevalt neem 1 volledige dosering (2 capsules) bij een maaltijd. Gebruik maximaal 2 doseringen per dag, overschrijd deze dagelijkse hoeveelheid niet.
Fat Killer bevat veel cafeïne en is dus niet geschikt voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Overige informatie

Door de strenge EU-wetgeving mag er maar beperkte informatie verstrekt worden over dit supplement. Daarom delen wij geen wetenschappelijke resultaten uit onderzoeken die de EU-wetgeving niet goedkeurt.
Voor specifieke vragen over dit product, kunt u contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Let op

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Bewaar het product op een koele en droge plaats. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaren op een droge en koele plaats.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fat Killer – 120 caps” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verzendbeleid

Verzendmethode

We doen er alles aan om uw pakket snel en discreet bij u te bezorgen. CBD + Sport draagt zorg voor een vlotte levering en verliest uw privacy daarbij niet uit het oog. Op onze pagina kunt u zien of we ook in uw land bezorgen.

Privacy en discretie

We verzekeren ons ervan dat alleen uzelf op de hoogte bent van wat er in uw pakket zit. Daarom worden al onze leveringen discreet verpakt afgeleverd. De enige informatie die op het pakket vermeld staat zijn uw ontvangstadres, het retouradres en enkele andere benodigde gegevens voor de pakketdienst.

Navigation

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories

Mijn winkelwagen

X

Favorieten

X
Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.
Disclaimer

Disclaimer: Door gebruik te maken van deze website “www.coolvital.com” en eventuele afname van producten of diensten gaat u automatisch akkoord met onze ‘Algemene voorwaarden’.
Leeftijdsgrens om aan cannabis gerelateerde producten te kopen.
Door deze website te gebruiken en een bestelling te plaatsen bij coolvital.com verklaar je dat je minimaal 18 jaar oud bent. Deze website, met al zijn inhoud, is uitsluitend bedoeld voor volwassenen.
CBD-olie is geen vervanging voor voorgeschreven medicatie en wij raden u dan ook aan om u goed te informeren over CBD-olie bij een arts voordat u begint met het gebruik hiervan. We doen hier geen medische verklaringen om vervolgens kwalen, ziekten of defecten te behandelen, diagnosticeren, genezen of voorkomen. Meer informatie is te vinden op Google en bij het Office of Medicinal Cannabis. Wij verkopen CBD-olie, of aanverwante producten gemaakt van CBD, als voedingssupplement. CBD-olie is een voedingssupplement en daarom geen vervanging voor medicatie. Wij mogen én willen geen medische claims doen ten behoeve van producten met CBD. Dit is vastgelegd in de Europese wetgeving en deze wetten gelden voor alle producenten, winkels en webshops. Voedingssupplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levensstijl. De basis is goede voeding & voldoende beweging.