Garantie

Niet tevreden? 

Als je een product via CoolVital koopt mag je er vanuit gaan dat de aankoop goed verloopt en dat je een goed product in huis krijgt. Het kan echter gebeuren dat je onverhoopt niet tevreden bent en je artikel retour wil sturen. Hier zijn bepaalde regels aan verbonden, om niet voor een verassing komen te staan, raden wij je aan de informatie op deze pagina door te lezen.

 

Retourtermijn

Bekijk de retourtermijn van jouw product in je account bij jouw bestellingen. Op alle artikelen geldt een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. Bij Cool Vital houden wij deze termijn aan als retour termijn. Dit termijn gaat in om de dag dat je het artikel hebt ontvangen. Sommige partners hebben aanvullende retourvoorwaarden, kijk hiervoor op de pagina van de partner. 

 

Retourneren naar onze partners

Onze partners hebben allemaal hun eigen retourvoorwaarden. Zorg dat je deze nauwkeurig naleeft. Je kunt de retourvoorwaarden vinden op de partner pagina. Zorg er voor dat de juiste producten geretourneerd worden naar de juiste partner. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Dit kun je niet retourneren

  • Cadeaubonnen
  • Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet retour mogen
  •  Producten waarvan de verzegeling is verbroken