HHC distillate 100 gram

275,00

For English scrol down

Ben je op zoek naar pure HHC destillaat van de hoogste kwaliteit die beschikbaar is voor de beste prijs? Je hebt het gevonden!
Deze pot bevat 100 gram pure HHC destillaat met minimaal 96% HHC. Dit is getest door een onafhankelijk Europees laboratorium. Uiteraard krijg je de CoA van de HHC bij je bestelling. Onze HHC destillaat is THC-vrij, dus legaal om te kopen en te gebruiken in bijna elk EU-land.

De eigenschappen van onze HHC destillaat:
– 100 gram pure HHC destillaat
– Minimaal 96000 mg HHC
– Zonder oplosmiddelen
– Vrij van MCT
– Vrij van terpenen
– Met CoA (Certificaat van Analyse)

Ook hebben we HHC destillaat verkrijgbaar in potjes van 5 gram en 50 gram.

———————————————————-

Are you looking for pure HHC distillate of the best quality available for the best price? You found it!
This jar contains 5 grams of pure HHC distillate with at least 96% HHC. This is tested by a 3rd party European lab. The HHC distillate is THC free, so legal to buy and use in nearly any EU country.

The properties of our HHC distillate:
– 100 pure grams
– Minimum 96000 mg HHC
– Solvent free
– Free of MCT
– Free of terpenes
– With CoA (Certificate of Analyse)

We also have HHC distillate available in 5 grams and 50 grams HHC jars.

+

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HHC distillate 100 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories

Mijn winkelwagen

X

Favorieten

X
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
Disclaimer

Disclaimer: Door gebruik te maken van deze website “www.coolvital.com” en eventuele afname van producten of diensten gaat u automatisch akkoord met onze ‘Algemene voorwaarden’.
Leeftijdsgrens om aan cannabis gerelateerde producten te kopen.
Door deze website te gebruiken en een bestelling te plaatsen bij coolvital.com verklaar je dat je minimaal 18 jaar oud bent. Deze website, met al zijn inhoud, is uitsluitend bedoeld voor volwassenen.
CBD-olie is geen vervanging voor voorgeschreven medicatie en wij raden u dan ook aan om u goed te informeren over CBD-olie bij een arts voordat u begint met het gebruik hiervan. We doen hier geen medische verklaringen om vervolgens kwalen, ziekten of defecten te behandelen, diagnosticeren, genezen of voorkomen. Meer informatie is te vinden op Google en bij het Office of Medicinal Cannabis. Wij verkopen CBD-olie, of aanverwante producten gemaakt van CBD, als voedingssupplement. CBD-olie is een voedingssupplement en daarom geen vervanging voor medicatie. Wij mogen én willen geen medische claims doen ten behoeve van producten met CBD. Dit is vastgelegd in de Europese wetgeving en deze wetten gelden voor alle producenten, winkels en webshops. Voedingssupplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levensstijl. De basis is goede voeding & voldoende beweging.